Copenhagen Phil
15. oktober 2021 kl. 20:00
Frederiksberg Rådhus

Dirigent / Christian Øland
Konferencier / Nabiha
Instruktør / Eva-Maria Melbye

Open Orchestra - Kulturnatten på Frederiksberg Rådhus

Frederiksberg Rådhus og Copenhagen Phil præsenterer en unik klassisk koncert­oplevelse med “Open Orchestra” – og tager både store og små lyttere med på en interaktiv symfonisk rejse gennem den klassiske musik. Det sker, når publikum kan bevæge sig frit rundt i musikken, mens den spiller og komme helt tæt på Copenhagen Phils 65 musikere, der er spredt ud i rummet som en musikalsk labyrint.

Med “Open Orchestra” er hele familien inviteret med, når vi rejser ind i den klassiske musiks magiske maskinrum. Herinde skal vi opleve klassiske højde­punkter fra Sjostakovitj, Elgar og Prokofiev. Og mærke suset, når symfoni­orkestret folder sig ud med al sin storhed og kraft.

Sangerinden Nabiha er konferencier og guider publikum gennem musikken.

Koncerten er for alle, men egner sig bedst fra 10 år og op.

Koncerttidspunkter for ”Open Orchestra” i Rådhushallen:

Kl. 19:00-19:30
Kl. 20:00-20:30
Kl. 21:00-21:30

“Open Orchestra” er støttet af Nordea-fonden.

Alle aktiviteter på Kulturnatten kræver Kulturpas.