Copenhagen Phil
4. marts 2020 kl. 19:30
Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved

Programmet omfatter bl.a.
Tjajkovskij / Uddrag af balletten Svanesøen
Prokofjev / Uddrag fra balletten Romeo og Julie
Sjostakovitj / Symfoni nr. 10, 2. sats
Elgar / “Nimrod” fra Enigmavariationer
Brahms / Symfoni nr. 3, 3. sats
Williams / Star Wars Suite, “The Throne Room”

Open Orchestra - Næstved

Open Orchestra inviterer store som små helt ind i den klassiske musiks maskin­rum.

I sæson 2019/2020 præsenterer Copenhagen Phil igen Open Orchestra – vores inno­va­tive koncertformat, der tager publikum med på en interaktiv symfonisk rejse gennem den klassiske musik. Her kan man frit bevæge sig rundt midt inde i musikken og komme tæt på instrumenternes kraft og orkestrets mange spillende musikere, der er spredt ud i rummet som en musikalsk labyrint.

Open Orchestra modtog i 2017 P2 Prisen som ”Årets Nyskabelse”. Med ønsker Copenhagen Phil at åbne symfoniorkestret og aktualisere den klassiske musik for et nyt og bredt publikum – med brugernes kreative nysgerrighed som skabende drivkraft. Velkom­men til en helt unik klassisk koncert­oplevelse, hvor vi inviterer ‘inden for’ i sym­fo­ni­erne – helt ind i musikkens maskinrum.

Koncerten varer cirka 1 time og anbefales for alle fra 10 år og opefter.

Open Orchestra er udviklet af Copenhagen Phil med støtte fra Nordea-fonden. Koncerten i Næstved er blevet til med støtte fra Næstved Kommune og Nordea-fonden.

Open Orchestra koncert Foto: Kim Matthäi Leland 7,4 MB Open Orchestra koncert Foto: Kim Matthäi Leland 700 KB Foto: Kim Matthäi-Leland