Copenhagen Phil
12. marts 2020 kl. 19:00
Sorø Hallen

Dirigent / Bernhard Melbye Voss
Med / Sorø Musiske Skole

AFLYST - Sigurd og instrumenterne

Sammen med Sigurd Barrett tager Copen­hagen Phil på en symfonisk rejse – for både store og små.

Én af Danmarks højtelskede entertainere – Sigurd Barrett – går sammen med Copen­hagen Phil og inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse med alle tiders bedste, mest forførende og fantastiske musik, når publikum tages med gennem højdepunkter i det klassiske repertoire.

Sigurd Barrett er koncertens energiske konferencier og historiefortæller, og med hans vanlige humoristiske fortællestil både spiller og synger han – og fortæller om orkestrets mange fascinerende instrumenter. Med på scenen er også lokale musik­skole­elever, der får lov at prøve kræfter med det professionelle orkester. Forinden har de mange børn deltaget i særlige workshops med orkestrets musikere. For mange af dem er koncerten ét af årets musikalske højde­punkter – og en oplevelse for livet!

Billetsalget annonceres her på siden.

Koncerten er støttet af Brdr. Hartmanns Fond.