Copenhagen Phil
11. marts 2020 kl. 19:00
Hårlevhallen

Dirigent / Bernhard Melbye Voss
I samarbejde med / Stevns Musikskole, korleder Jeanette Frederiksen samt 5. klasses elever fra Stevns

AFLYST - Sigurd og instrumenterne

Sammen med Sigurd Barrett tager Copenhagen Phil på en symfonisk rejse – for både store og små.

Én af Danmarks højtelskede entertainere – Sigurd Barrett – går sammen med Copenhagen Phil og inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse med alle tiders bedste, mest forførende og fantastiske højdepunkter fra den klassiske musik.

Sigurd Barrett er koncertens energiske konferencier og historiefortæller, og med sin vanlige humoristiske fortællestil gennemgår han orkestrets mange fascinerende instrumenter. Med på scenen er 5. klasses elever fra Stevns, der synger med det professionelle orkester. For mange af dem er koncerten et musikalske højdepunkt – og en oplevelse for livet!

Billetsalget annonceres her på siden.

Koncerten er støttet af Brdr. Hartmanns Fond og arrangeres i samarbejde med Stevns Teaterforening.