Copenhagen Phil
30. december 2020 kl. 20:00
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil
 
Dirigent / Eivind Gullberg Jensen
Solist / Susanne Elmark (sopran)
 
Konferencier / Søren Pilmark
 
Dansere fra Tivoli Balletteater

Nytår i Tivoli - AFLYST

Tivoli skyder det nye år i gang med en festlig nytårskoncert, når Tivolis Koncertsal giver genlyd af et musikalsk festfyrværkeri af de helt særlige – med havens helt eget symfoniorkester og balletkompagni samt stjernesopranen Susanne Elmark og Søren Pilmark.

På scenen lader Tivoli Copenhagen Phil champagnepropperne springe til et musikalsk festfyrværkeri med kendte og elskede toner lige fra Strauss’ nytårs­klassiker over dem alle An der schönen blauen Donau, Jakob Gades Tango Jalousie, Bent Fabricius Bjerres Forelsket i Køben­havn til bl.a. Lumbyes Britta Polka – og selvfølgelig også hans Champagnegalop.

Med til at skyde 2022 godt i gang er også Tivolis eget balletkompagni, den danske verdensstjerne Susanne Elmark – og ikke mindst Søren Pilmark som konferencier, der vil sørge for at binde hele herligheden sammen på bedste nytårs vis.

En koncertbillet giver adgang til Tivoli på den pågældende dato i hele Tivolis åbningstid uden yderligere reservation af indgang.