Copenhagen Phil
16. december 2020 kl. 19:30
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil
 
Dirigent / Carsten Seyer-Hansen
Solister / Cassandra Lemoine (sopran), Sophie Haagen (mezzo), Conny Thimander (tenor), Johannes Weisser (baryton)
 
Københavns Drengekor
 
Fortæller / Thure Lindhardt

Tivoli og Juleoratoriet - AFLYST

Tivoli Copenhagen Phil, Københavns Drengekor og Thure Lindhardt byder julen velkommen med Bachs Juleoratorium – med oplæsning af Juleevangeliet undervejs.

Bachs traditionsrige Juleoratorium er ikke helt, som det plejer, når Tivoli Copenhagen Phil går sammen med Køben­havns Drenge­kor for at sprede den helt rette julestemning. For med på scenen er også Thure Lindhardt, der fortæller Juleevangeliet undervejs.

Thure Lindhardt og Tivolis eget symfoni­orkester, Tivoli Copenhagen Phil, går i december på scenen i Tivolis Koncertsal med alle drengene i matrostøj fra Køben­havns Drengekor samt fire fremtrædende solister for at præsentere Bachs eventyrlige Juleoratorium. Sammen synger de julen ind med et fyrværkeri af jublende kor, alvorlige salmer samt flotte og gribende arier.

Og det bliver ikke meget mere julet end netop Bachs Juleoratorium, der for mange et åndehul i decembers travlhed. Bach fortæller her historien om Jesu fødsel med drama, inderlighed og en eminent sans for at udnytte hele spektret af medvirkende. Fra intime satser med blot et instrument og en enkelt solist, til det helt store udtræk med fuldt kor og orkester.

En koncertbillet giver adgang til Tivoli på den pågældende dato i hele Tivolis åbningstid uden yderligere reservation af indgang.