Copenhagen Phil
13. november 2020 kl. 20:00
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Wayne Marshall

Dirigent og solist / Wayne Marshall
 
Gershwin / Cuban Overture
Gershwin / Rhapsody in Blue
Gershwin / Gershwin in Hollywood
Gershwin / Porgy and Bess, A Symphonic Picture

Rhapsody in Blue

George Gershwin blev kun 38 år gammel, men nåede at sætte et afgørende fingeraftryk på amerikansk musik. Han var et naturtalent af de sjældne og slyngede om sig med uforglemmelige melodier.

Copenhagen Phil inviterer til en musikalsk fest med en virkelig kender af Gershwins særlige verden i dobbeltrollen som dirigent og solist.

Den engelske dirigent og pianist Wayne Marshall er kendt som en af verdens førende eksperter i Gershwins musik, der elegant krydser farvandet mellem filmmusik, opera, jazz og klassisk orkestermusik.

Wayne Marshall og Copenhagen Phil dykker ned i guldgruben af Gershwins bedste musik med Marshall som både dirigent og solist i Gershwins signaturstykke, Rhapsody in Blue.

Koncerten byder også på et møde med Gershwins skelsættende opera Porgy and Bess – med den udødelige Summertime – samt på musik fra Gershwins tid som filmkomponist i Hollywood, hvor han skrev musik til stjerner som Fred Astaire og Ginger Rogers.

NB. Ingen koncertintroduktion.


NB. MULIGT PUBLIKUMSTILTAG I FORBINDELSE MED COVID-19:

Kære gæst. Såfremt Regeringens aktuelle retningslinjer vedr. maksimalt 400 publi­kum­mer pr. siddende koncert også er gældende på koncertdatoen, kan vi blive nødsaget til at afholde to koncerter i stedet for én. Hvis dette bliver aktuelt, vil begge koncerter blive afholdt på den oprindelige dato. Derfor for­be­holder vi os ret til at flytte alle de seneste kunder til et andet klokkeslæt. Alle berørte gæster vil naturligvis blive kontaktet. Vi håber meget på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt. På forhånd tak.

 
 

Koncertintroduktion v. Henrik Engelbrecht