Copenhagen Phil
22. august 2019 kl. 19:30
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil / Tivoli Ensemblet
Dirigent / David Firman
Solist / Stig Rossen

Tivoli / Syng med Stig Rossen

Syng med-koncerter har en helt særlig intensitet over sig – for her forener scenens musikere sig med publikum og skaber netop de magiske øjeblikke, der giver gåsehud! Tivoli Copenhagen Phil og Tivoli Ensemblet spiller, mens Stig Rossen vil være den syngende vært, der sikrer højt humør og sang i koncertsalen.

Musical og fællessang hører ikke sammen traditionelt set. Man skal nok ikke regne med den store tilslutning, hvis man vælger at skrive den næste konfirmationssang til melodien ‘Gethsemane’ fra Jesus Christ Superstar. Men det har Stig Rossen sat sig for at lave om på, for vi kan jo faktisk sagtens nynne med på alle de store muscialhits i bilen på vej til og fra arbejde. Så det er bare om at begive sig ind i Tivolis Koncertsal denne aften og lade sig blive ført rundt i musicalens magiske univers godt guidet af ’rejseleder’ Stig Rossen, som udover at give et par smagsprøver fra sit kæmpestore musicalrepertoire og fortæl­linger om sine 30 år i musicalverdenen, vil få dig til at synge mere, bedre og vildere, end du selv troede, du kunne.

Kom og syng med på sange som ‘I Could have danced all night’ fra My fair lady, ‘Du er mit hjerteslag’ fra Tarzan, ‘Folkets sang’ fra Les miserable, ‘Anthem’ fra Chess og ‘En verden af liv` fra Løvernes konge.

Medvært: Christina Boelskifte

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sangvær og Rytmisk Center.