Copenhagen Phil
15. august 2019 kl. 19:30
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil / Tivolis Bigband / Tivoli-Garden
Dirigent / Christoffer Nobin
Solist / Daimi
Konferencier / Preben Kristensen

Tivoli / Tivolis fødselsdagskoncert

I 2019 er det Tivolis 176-års fødselsdag, hvilket jo i sig selv er imponerende … men endnu mere imponerende er det, at det er 800 år siden, Dannebrog ifølge legenden faldt ned i Estland. Så hvad er mere nærliggende, end at fejre dansk kultur i selskab med Preben Kristensen, Daimi, Tivolis Big Band – og selvfølgelig Tivoli Copenhagen Phil dirigeret af Christoffer Nobin.

Koncerten byder bl.a. på den mest spillede tango i verden: Tango Jalousie af Jacob Gade, samt en musikalsk hilsen fra Estland. Og så fyldes aftenen ellers med en perlerække af danske musikstykker, der har været med til at gøre os, til dem vi er i dag: f.eks. musik af Carl Nielsen, Kuhlau, Benny Andersen og Kim Larsen.

Der bliver et underholdende gensyn med Daimis Jeg sætter min hat som jeg vil, og en duet med Preben Kristensen skal der helt sikkert også til. Festligt bliver det helt sikkert, når Svend Gyldmark, Bent Fabricius-Bjerre, Leo Mathiesen – og selvfølgelig H.C. Lumbyes – musik kommer i spil i en farverig cocktail.