Copenhagen Phil
21. juni 2019 kl. 19:30
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil
Dirigent / Henrik Engelbrecht
Solist / Andrea Pellegrini, mezzosopran

Tivoli / Lumbyes Festaften

Endelig kommer den! Koncerten, som publikum har efterspurgt i årevis: En festkoncert med Tivoli i blodet – og festlige Lumbye-toner på nodestativerne. Med masser af polkaer, galopper, valse og marcher, skrevet af bl.a. Strauss’erne fra Wien og Tivolis egne musikchefer, bl.a. Balduin Dahl og – selvfølgelig – H. C. Lumbye.

På scenen sidder Tivoli Copenhagen Phil, som de har gjort det i 176 år. Den frem­ragende danske mezzosopran Andrea Pellegrini vil kigge forbi, og Henrik Engelbrecht vil både dirigere og fortælle vilde historier fra Tivolis og orkestrets fortid, mens minder fra den gamle have vil blive projiceret på skærmene.

Der er lagt op til en ganske særlig aften, med højt humør og overraskelser, og hvor publikum bliver inddraget i valget af et par af musikstykkerne, ligesom der vil være mulighed for at fløjte med undervejs.

Program /
Suppé / Let kavaleri, ouverture
Joh. Strauss d.y. / Annen-Polka
Lumbye / Krolls balklange, vals
Lumbye / Jenny Polka
Dahl / Frederik 8.s honnørmarsch
H. P. Nielsen / Skovtrolden
Ziehrer / Wiener Mädl’n
Josf. Strauss / Vorvärts, polka
Fucik / Florentiner Marsch
Offenbach / Hoffmanns eventyr, Barcarolle
Joh. & Jos. Strauss / Pizzicato-polka
Arban / Karneval I Venedig
Lumbye / Kjøbenhavns Jernbane-dampgalop
Arlen / Troldkarlen fra Oz, Over the Rainbow
Joh. Strauss / Kejservalsen