Copenhagen Phil
16. juni 2019 kl. 13:00
Bakkehuset
  • Solist / Yana Kleyn, sopran

Blæseroktet fra Copenhagen Phil
T3iO Phil
Vært, Henrik Engelbrecht
 
Carl Nielsen / Fantasistykker for Strygetrio efter Klaverstykker op.3
Carl Nielsen / Humoreske-bagateller op.11
Mozart / Per Pieta fra Così fan tutte
Mozart / c-mol blæseroktet k. 388
Mozart / Alma grande e nobil core, K. 578

Copenhagen Phil på Bakkehuset

Musikere fra Copenhagen Phil – hele Frederiksbergs symfoniorkester – tager igen i år fat på sommeren med en koncert i Bakkehusets smukke, stemningsfulde have. Det sker søndag den 16. juni, hvor der venter publikum en musikalsk oplevelse med tonerne fra to elskede mestre, en ung stemme af de helt store og bløde klange fra messing- og træblæsere samt en strygetrio.

Den unge sopran Yana Klein er et af de helt store unge talenter på den danske musikscene. Den dansk/russiske sangerinde har de seneste år vakt begejstring over hele Europa i opera- og koncertsammenhæng og kan i efteråret 2019 opleves i La Bohème på Østre Gasværk i et samarbejde mellem CPH Opera Festival og Copenhagen Phil.

I Bakkehusets smukke gårdhave vil Yana Klein sammen med en blæseroktet med musikere fra Copenhagen Phil skabe summende sommerstemning med en koncert spækket med musik og arier af Mozart. For at sikre, at solen lokkes frem af sit skjul, er der tilføjet et par værker af Carl Nielsen for strygetrio til programmet.

Der er fri adgang til koncerten. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer m.m.
Bakkehuset, Rahbeks Allé 23, Frederiksberg

Koncerten er støttet af Frederiksberg Kommune.

Yana Kleyn, sopran 300 dpi / 8,4 MB