Copenhagen Phil
6. maj 2019 kl. 16:15
Maribo Hallen

Ved koncerten medvirker børn fra
Lolland Musikskole,
korelever fra lokale folkeskoler
samt Ensemble Storstrøm

Sigurd og Danmarkshistorien

Copenhagen Phil går sammen med én af Danmarks mest folkekære entertainere – Sigurd Barrett – og inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse for store og små. Det sker med en koncertrække, hvor den anerkendte entertainer formidler Danmarkshistorien live. Med Sigurds vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre føres børn og voksne gennem hele vores forunderlige fælles historie. Det er et af Danmarkshistoriens største projekter for børn!

Formidlingen af Danmarkshistorien sker i helt samme ånd, som man kender fra Barretts formidling af alt fra klassisk musik, opera og jazz til Bibelens fortællinger og hans historier om de nordiske og græske guder. Og som alle voksne, der har læst Barretts bøger højt for sine børn, vil vide, er der også masser at komme efter for forældrene.

Koncerten turnerer rundt på hele Sjælland og bliver til i tæt samarbejde med lokale musikskoleelever. Alle børn inviteres til at spille med på scenen side om side med de professionelle musikere. For mange af børnene er kon­cert­en ét af årets musikalske højdepunkter – og en oplevelse for livet. Ved koncerten i Maribo medvirker også Ensemble Storstrøm. Dirigenten Jesper Nordin sætter de mange musikere i svingninger og sørger for musik for fuld udblæsning på et koncertsted nær dig.

Arrangør / Lolland Musikskole