Copenhagen Phil
28. december 2019 kl. 17:00
Tivolis Koncertsal

Koreograf / Yuri Possokhov
Scenografi og kostumer / H.M. Dronning Margrethe
Musik / Oh Land
Libretto / Camilla Hübbe
Animation / Morten Just
Lysdesign: Al Crawford
Lyddesign / Henrik Christiansen

Snedronningen i Tivoli

Oplev en eventyrlig balletforestilling med Tivolis nyfortolkningen af H.C. Andersens klassiske eventyr Snedronningen. Fortællingen byder på både venskab og mod, kærlighed og uskyld og en snert af djævelskab.

Det er topkoreografen Yuri Possokhov, Dronning Margrethe og Oh Land, der sammen har skabt H.C. Andersens klassiske eventyr om til en helt ny balletforestilling. Copenhagen Phil leverer musikken til den poetiske fortælling for hele familien med over 30 dansere, balletbørn og levende musik.

Dronning Margrethe er den kreative kraft bag kostumer og dekorationer, og bag musikken står Oh Land, der udover at være komponist og sangerinde selv var balletbarn som lille. Koreografien ligger i den prisbelønnende Yuri Possokhovs kyndige hænder. Yuri er tidligere solodanser på Bolsjojteatret og har siden skabt koreografier til førende kompagnier i hele verden bl.a. San Francisco Ballet og Bolsjoj-balletten. De tre stærke personligheder har tidligere arbejdet sammen, da de også stod bag opsætningen af Askepot i 2016.

Tivolis juleballet Snedronningen Foto: Tivoli