Copenhagen Phil
23. november 2019 kl. 15:00
Østre Gasværk

Dirigent / Erik Kaltoft
Instruktør / Amy Lane
 
Puccini / La Bohème

Medvirkende / Peter Lodahl, Yana Klein, Mark Stone, Yunpeng Wang, Jens Söndergård, Helle Gössler, Nicolai Elsberg

CPH Opera Festival / La Bohème

Oplev La Bohème – en af verdens mest opførte operaer – når vintermørket atter sænker sig, og en af Europas varmeste iscenesættere får frit spil på Østre Gasværk Teater i CPH Opera Festivals egenproduktion.

De unge, forhutlede elskende, Mimi og Rodolfo, bor stadig på kvisten i Paris, men når Royal Opera House-instruktøren Amy Lane tager fat, puttes Puccinis stort vibrerende drama ind i en tidsmaskine og sætter kursen en håndfuld årtier frem – til 1920, hvor det kreative digter- og jazzmiljø i Byernes By eksploderer.

Klangligt skeles der i det nyskrevne arrangement til universer à la Piaf og Aznavour, og ensemblet – der bl.a. består af en strygerkvintet fra Copenhagen Phil, akkordeon, klaver, bas og klarinet – forfølger tidens på én gang tindrende smukke og grumset beskidte rendestenslyd.

På sangersiden står et delvist dansk, delvist internationalt topcast parat til at levere bohemevaren i de helt rigtige rammer.

Copenhagen Phil glæder sig over at kunne være med til at præsentere denne helt enestående forestilling, der er blevet til som et samarbejde mellem Østre Gasværk Teater og CPH Opera Festival med støtte fra Bikubenfonden og Den Danske Forskningsfond.

Copenhagen Phil, CPH Opera Festival og Østre Gasværk går sammen om at opføre Puccinis La bohème på Østre Gasværks Teater.