Copenhagen Phil
6. oktober 2019 kl. 15:00
Nykøbing F. Hallerne

Dirigent / Christoffer Nobin
Syngende konferencier / Michael Carøe
Copenhagen Phil
Ensemble Storstrøm

Et symfoniorkester kommer til Guldborgsund

Igen i år indtager den klassiske musik Guld­borgsund, når hele symfoniorkestret rykker til Falster i en uge for – i samarbejde med Ensemble Storstrøm – at sprede musikalske glæder til hele lokalsamfundet.

Med Et symfoniorkester kommer til Guld­borgsund ønsker Copenhagen Phil sammen med Ensemble Storstrøm at give Guldborgsund Kommunes borgere mulighed for både at komme helt tæt på musikkens magi og den enkelte musiker i det nære møde – og samtidig opleve det store sus, når hele det 65 mand store symfoniorkester spiller musik i international klasse.

Gennem en række nære musikalske møder lægger vi vægt på at møde borgerne dér, hvor de i forvejen befinder sig – lige fra specialskoler til plejehjem og gymnasiet samt events for det lokale erhvervsliv mv. Alle disse mange musikbegivenheder kul­mi­ne­rer med en stort anlagt familiekoncert, hvor vi musikalsk kommer ud i alle kroge af den klassiske musik. Oven i købet med Michael Carøe som syngende crooner-konferencier – og med et ganske særligt besøg af børnekorsangere fra lokale kommuneskoler.

Billetsalget annonceres her på siden.

“Et symfoniorkester kommer til Guld­borg­sund” bliver til i samarbejde med Ensemble Storstrøm med støtte fra Guldborgsund Kommune.