Copenhagen Phil
31. oktober 2019 kl. 19:00
Korsgadehallen

Open Orchestra - København

Open Orchestra inviterer store som små ind i den klassiske musiks maskinrum.

Til en Open Orchestra-koncert kan publikum bevæge sig rundt inde midt i orkestret, mens det spiller. Orkestrets musikere er placeret på podier, der danner en musikalsk labyrint, som publikum frit kan gå rundt i.

Det er dermed muligt for den enkelte at bestemme, om man vil hænge ud med strygerne under musikken fra Tjajkovskijs Romeo og Julie eller blive blæst omkuld af messinginstrumenterne, når de går i gang med Imperial March fra Star Wars-filmen.

Koncerten varer en time.

Halloween-tilbud
I anledning af Halloween har vi er helt særligt tilbud: Alle udklædte børn (til og med 15 år) ifølge med en voksen kan komme gratis med til koncerten. To børn per betalende voksen.

Træd ind i orkestret med virtual reality
Før og efter koncerten kan publikum prøve at dirigere et virtuelt orkester med Copenhagen Phils virtual reality-oplevelse. Virtual reality-oplevelsen er skabt af Throughline Games. De er til stede ved koncerten og guider alle interesserede igennem oplevelsen.

PROGRAM
Tjajkovskij / Romeo og Julie, Ouverture Fantasi
Sjostakovitj / Symfoni nr. 10, 2. sats
Elgar / Enigma variationer, nr. 9, Nimrod
Grieg / “Morgenstemning” fra Peer Gynt Suiten
Beethoven / 7. symfoni, 2. og 4. sats
Williams / Star Wars, Imperial March

Open Orchestra er udviklet i samarbejde med Makropol og med støtte fra Nordea-fonden. Koncerten i Korsgadehallen er støttet af Københavns Kommune og Nordea-fonden.

Open Orchestra koncert Foto: Kim Matthäi Leland 7,4 MB Open Orchestra koncert Foto: Kim Matthäi Leland 700 KB