Copenhagen Phil
25. august 2018 kl. 18:43
Tivolis Koncertsal

Tivoli Ensemblet
Tivolis Big Band
 
Dirigent / Christoffer Nobin
Solist / Sinne Eeg, sang

Tivoli / Tivolis fødselsdagskoncert

Tivoli fylder 175 år – og dét fejres med en nøje sammensat aften fyldt med klassisk musik, underholdning og højt humør! Programmet er sammensat af musik fra Havens historie, fra Armstrong til Lumbye. Aftenens værter er Nikolaj Koppel og Maria Frej.

Musik og underholdning har helt fra grund­læggelsen af Tivoli i 1843 været uadskillelige og en vigtig del af Tivolis DNA. I 1844 be­skriv­es stemningen i koncertsalen således: ”Man nikker med hovedet og vrikker med Kroppen efter Valtse og Galopper … man applauderer, tramper med Stokkene, raaber da capo”.

Siden da har mange genrer og musikere huseret i Haven – og fødselsdagskoncerten vil plukke nogle af de fineste eksempler fra historien og danne en smuk buket fra Tivolis 175 år.

Tivoli Copenhagen Phil under ledelse af Christoffer Nobin vil i dagens anledning dele scenen med Tivoli Ensemblet og Tivolis Big Band.