Copenhagen Phil
12. august 2018 kl. 10:30
Bakkehuset

10. juni kl. 10:30 / Solist: Signe Asmussen (sopran) m. musikere fra Copenhagen Phil
 
12. august kl. 10:30 / Messingkvintet fra Copenhagen Phil

Copenhagen Phil på Bakkehuset

Musikere fra Copenhagen Phil – hele Frederiksbergs symfoniorkester – spiller sommeren i møde ved to koncerter i Bakke­husets smukke og stemningfulde have. Det sker den både 10. juni og 12. august, hvor publikum kan komme helt tæt på mu­sik­kens væsen og opleve de pro­fes­sio­nel­le musikere på tætteste hold.

Søndag den 10. juni byder Copen­hagen Phil på koncert med et kammer­ensemble be­stå­ende af 10 musikere fra orkestret – der sam­men med den forrygende sopran Signe As­mus­sen spiller og synger sommerlige toner lige fra bl.a. Vivaldi til barok­kom­po­nist­en Händel og tango­inspi­re­rede Piazzolla. Denne intime kammer­koncert bindes sammen af orkestrets musikchef Uffe Savery.
 
Søndag den 12. august gælder det en mes­sing­kvintet fra Copenhagen Phil, der spiller værker af bl.a. Gabrielli, Dan­marks national­komponist Carl Nielsen og Piazzolla.

Der fri adgang til koncerten og mulighed for at købe drikkevarer m.m. Der er entré til museet.

Støttet af Frederiksberg Kommune.