Copenhagen Phil
7. juni 2018 kl. 17:00
Alhambra - museet for humor og satire

Strygere fra Copenhagen Phil
 
Solist / Ditte Hansen
 
Månestrålen
Tag og kys det hele fra mig
Solitudevej
Glemmer du, så husker jeg

Åbning af Alhambra

Copenhagen Phil er med, når Revymuseet på Frederiksberg den 7. juni skifter navn til: ‘Alhambra – museet for humor og satire’. Det nye navn refererer til Tivoli-grundlægger Georg Carstensen og hans forlystelseshave ‘Alhambra’, som han grundlagde ved Sankt Thomas Plads i 1857. Denne eftermiddag slår musikere fra Copenhagen Phil under ledelse af Jørgen Lauritsen tonen an – og skuespiller Ditte Hansen synger for på kendte sange fra humor- og satirescenen som “Månestrålen”, “Tag og kys det hele fra mig” og “Glemmer du, så husker jeg”.

Hele Frederiksberg er inviteret med til fest i museets hyggelige have på Allégade 5 – midt i Frederiksbergs klassiske forlyst­elses­kvarter. Vi glæder os til at spille Alhambra tilbage i det frederiksbergske kulturliv.

Støttet af Frederiksberg Kommune.