Copenhagen Phil
10. juni 2018 kl. 15:00
Tivolis Koncertsal

Dirigent / Jesper Nordin
 
Tivoli-Garden og Tivoli Ballet Skole
Iscenesættelse / Anne Mette Fisker Langkjer / Hotel Pro Forma Lysdesign / Jesper Kongshaug

Tivoli / Nattens Tivoli - en musikalsk fantasi

Hvad sker der i Tivoli, når portene lukker og mørket sænker sig? Snurrer forlystelserne. Marcherer Tivoli-Garden? Danser ballet­danserne videre? Et eventyrligt univers åbner sig i Nattens Tivoli og sætter fantasien fri med musikken som drivende kraft…

Musikken har hovedrollen og dansere, ballon­er, visuals og masker giver fore­stil­lingen kraft og sikrer dig og din familie en forrygende oplevelse. Anne Mette Fisker Langkjer fra teaterkompagniet Hotel Pro Forma har sammen med lysdesigneren Jesper Kongshaug iscenesat en familie­fore­stil­ling med Tivoli Copenhagen Phil på scenen i Tivolis Koncertsal. Her bliver ni korte stykker klassisk musik sat visuelt i scene med projektioner, skyggespil, live-video og koreografi, der tilsammen giver et fantasifuldt bud på, hvad der sker i Tivoli om natten, fra det festlige fyrværkeri ved lukke­tid, over en isnende midnatstime, til sol­op­gang i morgengryet, hvor påfuglen pudser sine fjer, og Tivoli gør klar til et nyt hold gæster.

Det bliver 50 minutters intens, sanselig rejse i orkesterlyd og visuelle oplevelser, hvorefter man igen kan træde ud i det virkelige Tivoli, hvor candyfloss-maskinen snurrer lystigt.

Varighed: ca. 50 min.
Anbefalet alder: 6-12 år + forældre og bedsteforældre