Copenhagen Phil
4. maj 2018 kl. 10:00
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Jesper Nordin

Tegnende fortæller / Carl Quist-Møller
 
Musik På Tværs består af:
 
• Lærerkursus
• Skolebesøg af et mindre ensemble
• Koncert i Konservatoriets Koncertsal med det store symfoniorkester
• Deltagelse koster 35 kr. + moms pr. elev. Beløbet dækker lærerkursus, ensemblebesøg og koncert

Musik På Tværs

Pædagogisk musikformidling til børn og unge er én af Copenhagen Phils fornemste opgaver. Derfor spiller vi hvert år skole­kon­certer for mere end 6000 skoleelever fra hele Sjælland – i både klasselokalerne og koncert­salen.

I Copenhagen Phil bringer vi med Musik På Tværs den klassiske musik ud i alle afkroge af Sjælland – ud til der, hvor børnene og de unge har deres dagligdag. Vi deler det store symfoniorkester op i mindre ensembler og fylder klasseværelserne med musik på højeste niveau. På skolerne er den vigtigste opgave at vække børnenes interesse og nysgerrighed for al det fantastiske, som klassisk musik rummer. For det er en helt særlig oplevelse at mærke den levende symfoniske musik på tætteste hold.

Kulminationen sker i slutningen af skoleåret, hvor børnene oplever det spillevende orke­ster folde sig ud i al sin storhed og kraft på scenen i Konservatoriets smukke koncert­sal. Multikunstneren Carl Quist-Møller tegner og fortæller live til musikken og guider børnene igennem særligt tilrettelagte skolekoncerter med musik­programmer, der er skrædder­syede til elever i hhv. 0.–2. klasse, 3.–4. klasse samt de ældre elever i 5.–6. klasse. Fælles for alle er, at børnene stifter bekendt­skab med musikken og drages ind i dens eventyrlige univers.

Velkommen til Musik På Tværs!

Tilmelding og information klik her

I Copenhagen Phil står døren altid åben for kulturforbrugere i alle aldre. Derfor er gymnasieklasser fra hele Sjælland velkomne til at overvære vores orkesterprøver. Besøget indledes med et oplæg om Copenhagen Phil og kulturens position i et foranderligt samfund. Det er en uformel indgangsvinkel til klassisk musik – og så er det oven i købet gratis.