Copenhagen Phil
6. april 2018 kl. 15:00
Konservatoriets Koncertsal

Dirigent / Per-Otto Johansson
Konferencier / Christian Schmiedescamp
 
Musik bl.a.:
 
Elgar / Pomp and Circumstance
Bach / Joy of Man’s Desiring
John Williams / Star Wars
Sibelius / Finlandia
Villa-Lobos / Bachianas brasilieras nr. 5
Duke Ellington / The River

Familiekoncert (Udsolgt)

Copenhagen Phil inviterer til en gratis kon­cert for hele familien. Her tager vi publikum med på en klassisk musikalsk tidsrejse med alletiders smuk­ke­ste og mest forrygende musik, når vi præsenterer publikum for en skøn blanding af festlige toner i den absolut mest charmerende ende – musik, som er kendt af de fleste. Man kan glæde sig til et fornøjeligt musikalsk miks af bl.a. film­musik­mageren over dem alle, John Williams og hans Star Wars – men også muntre toner fra Elgars Pomp and Circumstance fra BBC’s populære Promenadekoncerter, tango­in­spi­re­ret musik af Villa-Lobos, smukke klassiske kompositioner af Sibelius og Bach til jazzede rytmer af Duke Ellington.

Copenhagen Phils solobasunist, Christian Schmiedescamp, guider publikum ind i og rundt om musikken, der spilles for fuld udblæsning af symfoniorkestrets 65 musikere. Den svenske dirigent Per-Otto Johansson står i spidsen for det hele og sørger for fart over feltet!

Velkommen til en festlig eftermiddag for både store og små i Konservatoriets smukke koncertsal (tidl. Radiohuset) på Frederiksberg.

UDSOLGT.

OBS. Gratis billetter skal reserveres her

Koncerten er støttet af Frederiksberg Kommune.

Unummerede pladser. Først-til-mølle.

Dørene til foyeren åbner kl. 14.15.