Copenhagen Phil
21. april 2018 kl. 16:00
Grønnemose Skoles Festsal
  • Dirigent / Giancarlo Guerrero

Jakob Høgsbro / Send flere engle
 
Solistværk med prismodtager
 
Dvorák / Symfoni nr. 9, Fra den nye Verden 
 
Fællesproduktion med Det Kgl. Danske Musikkonservatorium

Gladsaxe Musikpris 2018

Igen i år uddeles Glad­saxe Mu­sik­pris ved en kon­cert med Co­pen­ha­gen Phil i Grøn­ne­mo­se Sko­les Fest­sal i Glad­saxe. Modtageren af Glad­saxe Mu­sik­pris 2018 kvit­te­rer ved at spille et so­list­værk.

Koncerten indledes med værket Send flere engle af Jakob Høgsbro, hvor elever ved Gladsaxe Musikskole er inviteret til at spille med. Og eftermiddagen slutter med den energiske dirigent Gian­carlo Guerrero, der leder de mange klassiske musikere i Dvoráks symfoni nr. 9, Fra den nye Verden. Værket er den dag i dag ikke blot Dvoráks mest spillede symfoni, men én af de mest populære i hele musik­litteraturen.

Billetter kan købes fra ca. fire uger før koncerten gennem Gladsaxe Bibliotekerne, enten via www.gladbib.dk eller ved at møde op i bibliotekernes åbningstid.