Copenhagen Phil
7. februar 2018 kl. 20:00
Egmonthallen, Nationalmuseet
  • Dirigent / Jesper Nordin

Program: 

Peter Due / Velkommen til symfoniorkestret

Tjajkovskij / Uddrag fra ouverturen til Romeo & Julie

Sjostakovitj / Symfoni nr. 10, 2. sats

Beethoven / Symfoni nr. 7, 2. og 4. sats

Ravel / Bolero 

Elgar / Nimrod (fra Enigma Variationerne)

Open Orchestra koncert #3

Copenhagen Phil præsenterer: Open Orchestra koncert – gå rundt i musikken.

Open Orchestra koncert præsenterer hele Open Orchestra-konceptet live – som en interaktiv symfonisk rejse gennem den klassiske musik. Her kan publikum bevæge sig frit rundt i musikken og komme helt tæt på Copenhagen Phils 65 musikere, der er spredt ud i salen som en musikalsk labyrint. Velkommen til en unik klassisk koncert­oplevelse, hvor vi inviterer ‘inden for’ i symfonierne – helt ind i musikkens magiske maskin­rum. Herinde skal vi opleve klassiske højdepunkter fra Beethoven over Ravels Bolero til Tjajkovskijs Romeo & Julie.

Med Open Orchestra [OO] ønsker Copen­hagen Phil at åbne symfoniorkestret og aktualisere den klassiske musik for et nyt og bredt publikum – med brugernes kreative nysgerrighed som skabende drivkraft.

Dørene åbner kl. 19:30, hvor der vil være mulighed for at opleve [OO] virtual reality film! Denne aften har Copenhagen Phil nemlig offentlig premiere på orkestrets virtual reality satsning. Der bliver mulighed for at prøve VR-briller med film af tre af aftenens koncerts værker. Samme film bruges i januar og februar 2018 i undervisningen af københavnske skolebørn.

Få billetter tilbage – kan købes i døren.

Open Orchestra er støttet af Nordea-fonden og udviklet med Makropol. Koncerten er blevet til i samarbejde med Nationalmuseet.

Københavns Kommune har givet tilskud til at formidle koncertkonceptet til Københavnske skolebørn.