Copenhagen Phil
27. oktober 2018 kl. 15:00
Nykøbing F. Hallerne

Dirigent / Christoffer Nobin
Konferencier og sanger / Michael Carøe
 
Copenhagen Phil
Ensemble Storstrøm
200 lokale børne-korsangere

Et symfoniorkester kommer til Guldborgsund

Hele familien er inviteret, når Copenhagen Phil indtager Guldborgsund med én af årets store koncertoplevelser. En festlig familiekoncert med Michael Carøe som syngende konferencier. Med på scenen er også Ensemble Storstrøm og hele 200 lokale børne-korsangere.

Et symfoniorkester har mange strenge at spille på, og vi spiller på dem alle sammen, når vi indtager Guldborgsund i ugen op til koncerten for at fylde Falster med musik – og i samarbejde med Ensemble Storstrøm sprede musikalske glæder ud til både store og små.

Med Et symfoniorkester kommer til Guld­borg­sund lægger vi vægt på publikums både nære og store møde med orkestrets musikere. Det nære møde, hvor borgerne kommer helt tæt på den enkelte musiker og musikkens væsen, når ensembler spiller på byens lokale uddannelsesinstitutioner, sygehus, plejehjem, hospice, politistation mv. Alle disse mindre musikbegivenheder kulminerer med suset fra hele symfoni­orkestret i en stort anlagt familiekoncert i Nykøbing F. Hallerne. Her kommer vi musikalsk ud i alle kroge af den klassiske musik, der præsenteres af Michael Carøe – der også tager os med ind i sit helt særlige Carøe’ske crooner-univers.

“Et symfoniorkester kommer til Guld­borg­sund” bliver til i samarbejde med Ensemble Storstrøm med støtte fra Guldborgsund Kommune.

Michael Carøe 3,3 MB 2288×3021