Copenhagen Phil
23. oktober 2018 kl. 19:00
Farum Arena

Copenhagen Phil
Dirigent / Christoffer Nobin
Konferencier / Henrik Engelbrecht
 
Børnekor fra Furesø Kommunes skoler
Elever ved Furesø Musikskole
 
Musik / Tjajkovskij ”Eugene Onegin Polonaise”, Danmark nu blunder, Lyse Nætter, Barndommens gade, Her bor jeg, Pastime, Händel Koncert (m. obosolist fra Furesø Musikskole Christian Skovlund), Händel ”Watermusic”, Rossini ”Den tyvagtige skade”, John Williams ”Star Wars”

Copenhagen Phil i Farum Arena

Den 23. oktober gæster det 65 store symfoniorkester, Copenhagen Phil, Furesø og spiller en ren hitparade af musikalske højdepunkter for hele familien. Med på scenen i Farum Arena er også elever fra Furesø Musikskole – og hele 250 lokale børnekorsangere.

Hele familien er inviteret med til fest, når Copenhagen Phil præsenterer en skøn blanding af festlige toner i den absolut mest charmerende ende – musik, som er kendt af de fleste. Man kan glæde sig til et fornøjeligt musikalsk miks af bl.a. filmmusikmageren over dem alle, John Williams og hans ”Star Wars”, men også Rossinis ”Den tyvagtige skade” og danske toner som ”Danmark nu blunder”, ”Her bor jeg” og ”Barndommens gade” akkompagneret af 250 unge kor­sangere fra lokale folkeskoler.

Og som om det ikke var nok, får elever fra den lokale Musikskole i Furesø lov at prøve kræfter med det store symfoniorkester, når de side om side med de professionelle musikere spiller bl.a. Händels ”Watermusic” og Koncert med obosolist fra Furesø Musik­skole Christian Skovlund. For de mange elever er oplevelsen ét af årets musikalske højdepunkter, og der øves flittigt op til den unikke koncert, som er blevet til i tæt samarbejde med Musikskolen. Koncert­en starter kl. 19:00, hvor Borgmester Ole Bondo byder velkommen.

Aftenens energiske konferencier og historie­fortæller er musikekspert Henrik Engelbrecht. Han er tidligere musikchef i Tivoli og operadramaturg på Det Kgl. Teater. Denne aften sørger han for at guide både små og store publikummer hele vejen rundt om og ind i musikken.

På dirigentpodiet står Christoffer Nobin, der er én af de meste eftertragtede svenske dirigenter i sin generation. Han har tidligere stået i spidsen for London Symphony Orchestra, Deutsche Kammerphilharmonie og DR SymfoniOrkestret. Denne aften sørger han for at sætte fart over feltet i Farum Arena!

OBS. Billetter kan kun købes i forsalg. 50 kr. for voksne – børn og unge under 18 år kommer gratis ind.

Koncerten er støttet af Furesø Kommune og arrangeres i samarbejde med Furesø Musikskole. Koncerten er en del af Furesø Kommunes Spil Dansk arrangementer.

Copenhagen Phil Foto: Anne Mie Dreves 1123×1685