Copenhagen Phil
11. januar 2018 kl. 19:30
NKK Hallen, Nivå
  • Dirigent / Kristiina Poska
  • Solist / Michael Carøe, konferencier

Crooner møder klassisk
 
Musikken består bl.a. af:
Duke Ellington / The River
Strauss / An der schönen blauen Donau
Strauss / Kaiser Walz
Rossini / Wilhelm Tell ouverture
Gershwin / Strike up the Band
“Absolute Copenhagen Phil”

Nytårskoncert

Intet nyt år uden Copenhagen Phils festlige nytårskoncert. I år med Michael Carøe som syngende konferencier til en kavalkade af musikalske højdepunkter og muntre over­ras­kelser – der sætter orkestret i swing-ninger. 

Med Michael Carøe i front siger vi farvel til 2017 og byder det nye år velkommen på fornøjeligste vis – og tager publikum med på en rejse ind i musikken og Carøes crooner-univers. Her tager vi favntag med store klassiske evergreens, der kommer under særlig Carøe’sk behandling; kan man sætte klassisk musik til crooner-klassikere og popmusik? Kan man synge over Bachs Air? Det bliver musik, fest og underholdning for fuld skrue, når Michael Carøe og Copen­hagen Phil udfordrer hinanden. 

Velkommen til Las Vegas, Sinatra og Martini i et glas – musikalske godbidder, cool smo­king og elegant musikalitet. Og mon ikke vi også skal høre bl.a. Cry Me A River og My Way… 

Hele herligheden får ekstra kolorit, når orkestret igen i år spiller medleyet Absolute Copenhagen Phil med musikalske smags­prø­ver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri. 
 

Billetter /
Voksne 100 kr.
Børn og unge u. 18 år: Gratis (gratisbilletter skal bestilles online)

Salgssteder /
www.fredensborgmusikskole.dk
www.fredensborgbibliotekerne.dk/ arrrangementer arrrangementer

Arrangør /
Fredensborg Kommune

Michael Carøe Pressefoto 578×600