Copenhagen Phil
17. september 2017 kl. 15:00
Tivolis Koncertsal

Tivolis Ballet Teater
 
Musik af bl.a. Pärt, Reich og Glass

Tivoli / Nomade - musik i bevægelse

SommerKlassisk slutter sommersæson af med en koncert, der inviterer dansen med inden for – nemlig i form af Tivolis eget Tivolis Ballet Teater! Danserne, som man sæsonen igennem kan nyde på Pantomime-scenen, udfolder sig denne eftermiddag på scenen i koncertsalen, side om side med musikerne.

Der er således ikke tale om en ballet med musikledsagelse ved et orkester i orke­ster­grav­en. Der er tale om en koncert, hvor musikerne på scenen spiller instrumentale indslag og dertil får besøg af dansere til udvalgte numre.

Programmet vil især bevæge sig inden for det minimalistiske, f.eks. med det betagende, næsten hypnotiske værk Fratres af Arvo Pärt og uddrag af Philip Glass’ stærkt repetitive Glassworks. Lyssætning, dans og toner føjes sammen i et gennemtænkt forløb og sætter et smukt punktum for Sommer­Klassisk 2017.