Copenhagen Phil
15. september 2017 kl. 22:00
Plænen Tivoli

Savage Rose

Tivoli / Savage Rose

Når Savage Rose og Tivoli Copenhagen Phil tager imod på Plænen, er det den ene af to muligheder for at opleve det unikke samspil mellem Danmarks gennem tiden største rockband og det brusende symfoniorkesters storladne lyd.

Igennem 50 år har Annisette haft sin helt egen urørlige position som sangerinde i dansk musikliv og som både vokal og visuel hovedperson i The Savage Rose. Hun er en levende legende og et symbol på dansk rockhistories spæde start. Hun har tilbragt størstedelen af sit liv på scenen eller på landevejen sammen med sit band, som er i denne stærke opstilling: Palle Hjorth (klaver, Hammond-orgel, harmonika), Jacob Falgren (kontrabas, el-bas), Anders Holm (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) samt Naja Koppel og Amina Carsce Nissen (kor).

Snyd ikke dig selv når Tivoli åbner dørene for en Savage Rose-oplevelse uden sidestykke.