Copenhagen Phil
5. august 2017 kl. 16:00
Plænen Tivoli

Dirigent / Robert Reimer
Solist / Jacob Beck, pianist / Sofie Elkjær, sopran / Palle Knudsen, baryton

Tivoli / Plænekoncert operette

Copenhagen Opera Festivals operettebåd forlader ruten gennem Københavns Havn for at indtage Plænen med klassisk operette, syngespil og musicalhits med høj bølgegang.

Siden 2008 har Operettebåden været fast indslag under Copenhagen Opera Festival, og i år forlader den Københavns Havn til fordel for Tivoli, hvor den byder på højdepunkter fra de ni tidligere festivaler.

Undervejs vil Operettebådens faste guide, pianist Jacob Beck, strø om sig med historiske anekdoter, mens en anden veteran, sopran Sofie Elkjær, deles om solopartierne med baryton Palle Knudsen. Intet mindre end en internationalt efterspurgt dirigent, luxembourgeren Robert Reimer, holder snor i løjerne.

Varighed: ca. 75 min.