Copenhagen Phil
26. august 2017 kl. 19:30
Tivolis Koncertsal

Chefdirigent / Toshiyuki Kamioka
Solist / Danielle de Niese, sopran
Konferencier / Henrik Engelbrecht
 
Mozart:
- Ouverture, Tryllefløjten
- ”Quel Nocchier che in gran procella fra oratoriet Betulia Liberata”, KV 118
- Symfoni nr. 15, G-dur, KV 124
- Ouverturen til Figaros bryllup
- ”Porgi amor” fra Figaros bryllup
- ”Parto, parto” fra Titus
- Ouverture til Don Juan
- ”Ah! Fuggi il traditor…Mi tradi” fra Don Juan

Tivoli / Danielle de Niese & Mozart

Hun er både kendt som en sopran i den absolutte operaelite og som en ægte formidler, når hun står på scenen. Australsk-amerikanske Danielle de Niese gæster Tivoli sammen med Tivoli Copenhagen Phils nye chefdirigent Toshiyuki Kamioka.

Det er Mozarts musik, der er på programmet – og det er ingen tilfældighed. Netop hans operaer og koncertarier er som skrevet til Danielle de Niese, og få sangere kan som hun puste nyt, frisk liv i Mozarts mange figurer, fra bukserollen som den unge mand Sesto i operaen Titus til den modne, desillusionerede grevinde i Figaros bryllup. Operaeksperten Henrik Engelbrecht fortæller undervejs om Mozart, om musikken og om Wien i 1700-tallet.