Copenhagen Phil
9. juni 2017 kl. 19:30
Arena Næstved
  • Dirigent / Jakob Hultberg
  • Solist / Michael Carøe, konferencier

Uddrag fra bl.a.:
- Stravinskijs ‘Ildfuglen’
- Bernsteins ‘Candide Ouverture’
- ‘Morgensang’ fra Niels W. Gades ‘Elverskud’
- Elgars ’Nimrod’ fra ‘Enigma Variationer’
- ‘Star Wars’ af John Williams
- Michael Carøe synger Frank Sinatra

Et symfoniorkester kommer til Næstved

Copenhagen Phils 70 musikere strømmer til Næstved for at fylde byen med musik.

Det er ikke hver dag, at et stort symfoni­orkester indtager Næstved og spiller en stor familiekoncert – oven i købet tilsat 100 lokale korsangere og med Michael Carøe i front som syngende konferencier. Men fredag den 9. juni vil byens største koncertscene give genlyd af musik.

Her kan publikum nyde tonerne fra nogle af alle tiders største og mest kendte klassiske værker. Michael Carøe guider igennem koncerten og de mange musikalske højde­punkter, der bl.a. byder på film­kom­po­nist­en over dem alle, John Williams, og hans tema fra ’Star Wars’. Men også uddrag fra bl.a. Stravinskijs ‘Ildfuglen’, Bernsteins ‘Candide Ouverture’, ‘Morgensang’ fra Niels W. Gades ‘Elverskud’ og Elgars smukke ’Nimrod’ fra ‘Enigma Variationer’ er på programmet. Og naturligvis tager Carøe os med ind i sit crooner-univers, når han synger Frank Sinatra.

Forud for koncerten spiller orkestrets musikere små koncerter på byens folke­skoler, dag- og plejecentre, for det lokale erhvervsliv og på Næstved Sygehus.

Musikbegivenhederne bliver til i tæt samarbejde med Næstved Kommune ud fra et fælles ønske om at skabe uforglemmelige oplevelser, der fæstner sig i hukommelsen hos byens borgere, store som små.