Copenhagen Phil
3. juni 2017 kl. 19:30
Tivolis Koncertsal

Dirigent / Michael Balke
Solister / Sarah Coburn, sopran / Lawrence Brownlee, tenor
 
Konferencier / Henrik Engelbrecht
 
Arier og duetter af Donizetti, Bellini og Rossini

Tivoli / Coburn & Brownlee

Der er bel canto-opera af højeste karat på programmet, når sopranen Sarah Coburn og tenoren Lawrence Brownlee igen gæster Tivolis Koncertsal i 2017.

De to har tidligere væltet salen bl.a. da de sang hovedpartierne i koncertopførelsen af Bellinis Puritanerne i 2014, og til næste år synger de arier og duetter af både Bellini og hans samtidige kolleger Rossini og Donizetti. Programmet byder på et sandt overflødighedshorn af de ting, de to gør allerbedst; arier og duetter fra bl.a. Bellinis Søvngængersken og Il Pirata, Rossinis Wilhelm Tell og Grev Ory og ikke mindst fra Donizettis Regimentets datter. Og ja, Lawrence Brownlee synger også den berømte arie med de ikke færre end ni høje C’er.

En ren operafest i Tivoli.