Copenhagen Phil
27. maj 2017 kl. 19:30
Tivolis Koncertsal

Alexander Prior / Dirigent
Morten Grove Frandsen / Kontratenor
Sofie Elkjær Jensen / Sopran
 
Anders Koppel: Festival Ouverture
Igor Stravinskij: Pulcinella, suite
Engelbert Humperdinck: Hans og Grete (uddrag)
Edvard Grieg: Symfonisk dans nr. 1
 
GRATIS med Tivoli Årskort / 50 kr. ved indgangen til Tivolis Koncertsal

Åbningskoncert med Tivoli Copenhagen Phil

Denne koncert markerer, at Tivoli Copen­hagen Phil nu rykker ind i Tivoli, hvor de vil være at finde i resten af SommerKlassisk-sæsonen. Programchef Maria Frej vil undervejs i koncerten præsentere den kommende sæsons highlights.

På koncertprogrammet er festlig musik af Anders Koppel, der fylder 70 år i år. (Bemærk, at den planlagte uropførelse af Koppels akkordeonkoncert er aflyst pga. sygdom hos solisten Bjarke Mogensen. I stedet spiller orkestret Koppels Festival Ouverture!)

Programmet præsenterer derudover norske toner af Grieg og Stravinkijs barok-inspirerede balletmusik, Pulcinella.

Undervejs vil publikum også kunne høre musik fra Humperdincks Hans og Grete, hvor årets to modtagere af Musik­anmelder­ringens Kunstnerpriser medvirker i duet. Det drejer sig om sopranen Sofie Elkjær Jensen og kontratenoren Morten Grove Frandsen, som vil få overrakt de prestigefulde priser af Henrik Friis, formand for Musik­anmelder­ringen ifm. koncerten.

Der vil også være andre overraskende indslag undervejs.

Efter koncerten vil musikere og publikum have mulighed for at mødes under afslappede former i Akvariefoyeren, hvor Maria Frej kort interviewer nogle af de medvirkende musikere m.fl.

Læs mere