Copenhagen Phil
9. februar 2017 kl. 18:30
Konservatoriets Koncertsal

Med / Mew og Copenhagen Phil
 
Dirigent / Hans Ek
 
Musik / Mew
 
Arr. / Mew og Karsten Fundal

60 minutes of Mew (udsolgt)

Mew og Copenhagen Phil mødes i et unikt samarbejde, når det danske verdensband giver en af deres sjældne koncerter i Danmark.

Mews storladne univers kalder i den grad på et symfoniorkester. Derfor går bandet sammen med Copenhagen Phil om kon­certen ‘60 minutes of Mew’, der dykker ned i Mews mange symfoniske lag – og tager musikken nye steder hen sammen med orkestrets mange klassiske musikere.
Mew siger:

”Vi er utrolig spændte og glade for at annoncere vores samarbejde med Copen­hagen Phil. Den 9. februar 2017 optræder vi i Konservatoriets Koncertsal side om side med dette eminente symfoniorkester, hvor vi genfortolker og re-arrangerer sange fra vores katalog – og præsenterer helt nyt materiale, som ingen tidligere har hørt.”

Tag med på en musikalsk vandring, der byder på nye og velkendte lydbilleder med Jonas Bjerres smukke og insisterende vokal i centrum, når bandet sammen med Copenhagen Phil fylder Konservatoriets Koncertsal med Mew-vellyd.

 

60 minutes festival 2017 støttes af / Knud Højgaards Fond, Augustinus Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.

Mew_1300x1000