Copenhagen Phil
4. februar 2017 kl. 18:30
Konservatoriets Koncertsal

Med / When Saints Go Machine og Copenhagen Phil
 
Dirigent / Hans Ek
 
Musik / When Saints Go Machine
 
Arr. / When Saints Go Machine, Karsten Fundal, Christian Balvig og Sebastian Zawadzki

60 minutes of When Saints Go Machine (udsolgt)

When Saints Go Machine møder Copen­ha­gen Phil i Konservatoriets smukke kon­cert­sal. En koncert, hvor rytmisk og klassisk krydser musikalske klinger og trans­for­me­res til ét. Sam­men med et hold kom­po­nister har When Saints Go Machine kom­po­ne­ret deres helt egen sym­foni base­ret på sange og sym­fo­niske temaer fra band­ets im­po­ne­rende bag­­kata­log.

Den danske elektro-popgruppe, der bl.a. har mod­taget P3 Prisen, Årets Step­pe­ulv, en Danish Music Awards som “Årets Gruppe” og har åbnet Roskilde Festivalens Orange Scene, tager nu deres musik nye steder hen i mødet med Copenhagen Phil. Selv siger bandet:

“I vores musik har vi ofte brugt og ind­spil­let klassiske instrumenter, men det er før­ste gang, vi har fået mulighed for at ud­skif­te al instrumentering med et fuldt orkester. Så udover, at det forhåbentligt bliver en smuk og følelsesladet oplevelse, bliver det måske også den eneste gang, det kommer til at ske!“

Vi glæder os til for første gang nogensinde at præsentere en When Saints Go Machine-symfoni for orkester og forsanger! En symfoni, der uden tvivl vil byde på en unik oplevelse i koncertsalen.

 

60 minutes festival 2017 støttes af / Knud Højgaards Fond, Augustinus Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.

Koncerten sendes i ‘P2 Koncerten’ den 8. februar kl. 19:30.

When_saints1300x1000