Copenhagen Phil
10. februar 2017 kl. 21:00
Konservatoriets Koncertsal

Med / Lowly og Copenhagen Phil
 
Dirigent / James Morgan
 
Musik / Lowly
 
Arr. / Lowly, Christian Balvig, Sebastian Zawadzki og Kasper Staub

60 minutes of Lowly

Så er det danske Lowlys tur til at krydse musikalske klinger med Copenhagen Phil. Ved koncerten præsenterer Lowly spritny musik fra debutpladen Heba, der ud­kom­mer på koncertdagen.

Det tre år gamle band har haft turbofart på karrieren og gjorde sig for alvor bemærket på Spot Festival i 2015, da de blev signet af det britiske pladeselskab Bella Union – som huser internationale navne som Fleet Foxes, Father John Misty og Beach House.

Lowly skriver sig ind i et drømmende, elektrificeret støjpop-univers med de to kvindelige frontfigurer Nanna Schannong og Soffie Viemose, Kasper Staub på keyboards, Thomas Lund på bas og Steffen Lundtoft på trommer. Bandet mødtes på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor deres individuelle musikalske per­son­lig­hed­er fu­si­o­ne­rede til Lowlys i dag helt unikke lyd. Lowly siger:

”60 minutes koncerten er en fantastisk mulig­hed for os for at skabe en ny lyd og undersøge vores sange og deres potentiale yderligere. Vi synes, sangene kalder på dette projekt pga. musikkens mange lag og farver – i et ligeværdigt møde mellem os og orkestret i stedet for blot de klassiske musikere som akkompagnement.”

 

60 minutes festival 2017 støttes af / Knud Højgaards Fond, Augustinus Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.

Lowly_1300x1000