Copenhagen Phil
8. april 2016 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal

Respighi / Trittico Botticelliano
Benjamin de Murashkin / Klaverkoncert (urop­før­else)
Brahms / Symfoni nr. 4

Gislinge og klaveret

Katrine Gislinge er solist i uropførelsen af én af de mest talentfulde unge danske kom­po­nist­ers nye klaverkoncert. Vi byder på musik af tre komponister, der har det til fælles, at de behersker symfoniorkestret til fulde.

Som forret serverer Respighi tre malerier af Botticelli omsat til toner i 1927 – og aftenen slutter med Brahms’ gribende sidste sym­foni. Benjamin de Murashkin fik allerede for to år siden uropført sin basunkoncert af Copenhagen Phil, og nu gælder det så kla­ve­ret. Med en solist, der ikke blot er kendt som en poetisk og sensitiv fortolker af Chopin og Schumann, men også for sin indlevelse i nye værker. Hele herligheden dirigeres af den orkesterkære Toshiyuki Kamioka.

Gratis koncertintroduktion kl. 18:45 på sce­nen ved Hen­rik Engelbrecht.