Copenhagen Phil
27. april 2016 kl. 11:30
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Christian Øland

Tegnende fortæller / Carl Quist-Møller
 
Skolekoncerter

Musik På Tværs

Hvert år spiller Copenhagen Phil skole­kon­certer for mere end 6000 børn og unge fra hele Sjælland under orkestrets pæ­da­gog­iske projekt: Musik på Tværs.

I Copenhagen Phil bringer vi formidlingen af klassisk musik ud, hvor børnene og de unge har deres dagligdag. Vi deler det store symfoniorkester op i mindre ensembler og fylder klasseværelserne med musik på højeste niveau. På skolerne er det vores fornemmeste opgave at vække elevernes nysgerrighed over for den klassiske musik og skabe en stemning af, at noget ganske særligt skal til at ske. For der er ikke noget mere fantastisk end at opleve den levende musik helt tæt på!

Kulminationen sker i koncertsalen, hvor børnene oplever ‘deres’ velkendte musikere i det fine koncerttøj og i den stemningsfulde koncertsal. Her møder de symfoniorkestret med alt, hvad oplevelsen rummer af mu­si­kalsk stor­hed og kraft. Multikunstneren Carl Quist-Møller tegner og fortæller og guider børnene igennem koncerten.

Musik på Tværs har skræddersyede musik­pro­gram­mer til elever i hhv. 0.-3. klasse, 3.-4. klasse samt de ældre elever i 5.-6 klasse. Fælles for alle er, at børnene stifter be­kendt­skab med eventyrlig musik og kommer på en rejse ind i musikkens univers.

Velkommen til Musik på Tværs!

Mere information