Copenhagen Phil
20. februar 2016 kl. 21:00
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Hans Ek
  • Solist / Nikolaj Nørlund

Musik (alfabetisk orden) /
100% dit temperament
Alt det vi skal nå
Amerikaneren
Bagenkop
Den evige treer
Engel
Inden Muren
Kolossalt
Søvnløs, sanselig
Ukronede konger
Vi gir os selv lov
Ønsker
 
Arr. /
Adi Zukanovic, Nick Martin, Tróndur Bogason, Finnur Karlsson, Martin Nygård Jørgensen, Jørgen Lauritsen
Arr. /
Dørene åbner kl. 20:00

60 minutes of Nikolaj Nørlund

Der bliver tale om en uropførelse, når Nikolaj Nørlund i februar 2016 giver koncert med Copenhagen Phil. Nørlund har nemlig sat sig for at skrive helt ny dansksproget musik til netop dette samarbejde. Det skal resultere i et album, som bliver indspillet i løbet af efteråret – albummet udkommer i ugen op til koncerten.

Nørlund har gennem sin karriere holdt et højt kunstnerisk niveau og med en altid udfordrende karakter i sin musik, så er det et naturligt skridt, at Nørlund nu fletter sin udgave af moderne dansk sangskrivning sammen med det store klassiske orkester.

Nikolaj_n_rlund_koncertsal_650x1000_2