Copenhagen Phil
19. februar 2016 kl. 21:00
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Hans Ek
  • Solist / Love Shop

Musik / Love Shop
Arr. /
Christian Balvig
Arr. /
Dørene åbner kl. 20:00

60 minutes of Love Shop

Med Jens Unmack i front møder en af gi­gant­er­ne i dansk rock­musik, Love Shop, Co­pen­hag­en Phil i en 60 minu­tes kon­cert i det tid­lig­ere Radio­hus’ kon­cert­sal. Det sto­re sym­fo­ni­or­kest­er fej­rer det dan­ske band med en kon­cert – der bliv­er en an­der­led­es Love Shop i ud­ford­ren­de so­nisk og mu­si­kalsk for­klæd­ning. En rejse gen­nem høj klas­se i Love Shops mu­sik i en ver­den af nye klang­kon­stel­la­tion­er og sym­fo­niske for­tolk­ning­er.

Jens Unmack og Love Shop fej­rer i 2015 25-års ju­bi­læ­um og kast­es ved 60 minutes kon­cert­en ud i eks­pe­ri­ment­er, der tag­er mu­sik­ken nye steder hen: “For at fejre vores 25-års jubilæum udfordrer vi både os selv som band og vores publikum i håb om at vise en helt ny side af Love Shop. Det ser vi ingen fornemmere platform for end med samarbejdet med Copenhagen Phil, der forhåbentlig udmønter sig i en koncert, ingen før har set.”

Love_shop_650x1000