Copenhagen Phil
18. februar 2016 kl. 21:00
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Hans Ek
  • Solist / Broken Twin

Musik / Broken Twin:
Aching
Glimpse of a time
Roam
Sun has gone
River Raining
Soon after this
Out of air
In dreams
If pilots go to heaven
No darkness
 
Arr. /
Aya Yoshida, Esben Nordborg Møller, Nick Martin
Arr. /
Dørene åbner kl. 20:00

60 minutes of Broken Twin

Opførelsen af sangene fra Broken Twins debutalbum May afrunder et par travle år for den unge danske sangskriver, hvor Majke Voss Rommes sagte, men in­si­ste­ren­de sange har vakt genklang over det meste af verden – og er blevet rost af vægtige medier som bl.a. NME, The Independent, Pitchfork, MOJO og The Guardian.

I februar 2016 får publikum lejlighed til at høre sange fra det imponerende debut­album i nye arrangementer, når Broken Twin og Copenhagen Phil kaster musikken op i luften og griber den på ny. “Jeg er beæret over at få denne mulighed, og jeg glæder mig til samarbejdet, koncerten og ikke mindst til at se sangene i et nyt lys,” siger Majke Voss Romme.

60 minutes koncerten bliver et unikt og særligt punk­tum for arbejdet med debut­pladen, inden Broken Twin igen dedikerer sin tid til at skrive sange til det kommende album.

Broken_twin_650x1000