Copenhagen Phil
1. oktober 2016 kl. 17:00
Stødpudelageret, Pasteursvej 28, Carlsberg Byen
  • Dirigent / Charles Hazlewood

Tilmelding til koncerten er lukket grundet stor efterspørgsel.
 
Musik:
Mozart / Ouverture til Figaros Bryllup
Brahms / Symfoni nr. 3, 2.sats
Debussy (Arr.Caplet) / Clair de Lune
Ravel / Bolero
Ives / The Unanswered Question
Prokofiev / Romeo og Julie, Montagues and Capulets

Open Orchestra Concert #2

Open Orchestra Concert #2 præsen­te­rer en in­ter­ak­tiv sym­fo­nisk kon­cert live fra scenen i en gam­mel in­du­stri­hal i Carls­berg Byen. Her kan pub­li­kum gå rundt blandt orkestrets 68 spillende mu­si­kere og bevæge sig frit rundt i symfoniens lag.

Copenhagen Phil inviterer nysgerrige ører, nye som garvede, på en anderledes rejse gennem symfonien, som vi kender den. Med Open Orchestra [OO] er intet, som det plejer, når dirigenten Charles Hazlewood viser vej ind til og omkring den klassiske musik – offline og online og med både orkesteret og publikum som instrument.

Til koncerten præsenterer vi også Open Orchestras nye ‘Virtual Reality’ satsning: [OO] VR. En virtuel totaloplevelse med dig som musiker. Fra kl. 16:00 kan publikum ‘træde ind’ i en musikers krop og iført VR-briller, høretelefoner og et in­stru­ment i hånden opleve, hvordan det er at spille violin, fagot eller pauker sammen med kollegerne i orkesteret.

På pladsen foran koncerthallen kan man sunde sig med cool streetfood, kaffe, juice og kolde øl – og gå på op­dag­else i Open Orchestra Room, der lan­ce­res samme dag. Den store lydinstal­la­tion, [OO] Room, gem­mer på et levende rum for den klas­si­ske musik. Her inviteres pub­li­kum inden for til en interaktiv musisk op­lev­else. Alle kan på legende vis gå på op­dag­else inde i musik­kens maskin­rum og i sam­spil skabe en ny kollektiv symfoni.

Visionen for Open Or­che­stra er at åb­ne den klas­si­ske mu­sik og ind­dra­ge pub­li­kum i en skab­en­de og in­ter­ak­tiv sym­fo­nisk op­lev­el­se. 

Koncerten er gratis, men tilmelding er nødvendig (via link nedenfor). Alder fra 5 år.

Open Orchestra Concert er udviklet af Copenhagen Phil og Makropol i samarbejde med Carlsberg Byen med støtte fra Nordea-fonden.

 

Open Orchestra Concert #1
❤❤❤❤❤ Politiken maj 2015 / Læs

Open Orchestra [OO] er Copenhagen Phils inter­ak­tive symfoniorkester, der tager publikum og digitale brugere hele vejen rundt om og ind i den klassiske musik via:
 
• OO PLAY
• OO ROOM
• OO CONCERTS
• OO VR