Copenhagen Phil
28. januar 2016 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Lawrence Foster
  • Solist / Johan Reuter, baryton

Mozart / Aprite un po’quegli occhi fra Figaros Bryllup
Wagner / O du mein holder Abendstern fra Tannhäuser
Wagner / Ouverture fra Mestersangerne
Wagner / Die Frist ist um fra Den Flyvende Hollænder

P2 Prisen

I år spiller vi til den klassiske musiks store årsfest, hvor en perlerække af danske og internationale musikere er nomineret til DR P2 Priserne for årets bedste CD-udgivelser. Hør også modtageren af P2 Kunstnerprisen som solist med Copenhagen Phil og oplev én af fremtidens stjerner, når det afsløres, hvem der får P2 Talentprisen 2016.

Det bliver Johan Reuter, der modtager P2 Kunstnerprisen den 28. januar 2016, hvor P2 Prisen er rykket ud af DR Byen og bliver holdt i Koncertsalen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium sammen med Copenhagen Phil. Ved P2 Prisen medvirker Reuter i en del af koncerten, hvor pro­gram­met er Mozarts Aprite un po’quegli occhi fra Figaros Bryllup, Wagners ouverture fra Mestersangerne, Wagners Die Frist ist um fra operaen Den Flyvende Hollænder og Wagners O du mein holder Abendstern fra Tannhäuser.

P2 Prisen 2016 bliver sendt direkte på både P2 og på DRK.

NB. Begrænset udsyn visse steder i salen grundet kameraer og teknik, da koncerten transmitteres live på DRK.

Johan Reuter Foto: Miklos_Szabo 404 KB