Copenhagen Phil
13. maj 2015 kl. 19:30
Papirhallen
  • Dirigent / Charles Hazlewood

Beethoven / 7. symfoni, 1. sats
 
Beethoven / 7. symfoni, 2. sats
Præsentation af Open Orchestra Online
– en fraktal udfoldelse af den symfoniske oplevelse live fra internettet + special guests
 
Beethoven / 7. symfoni, 2. sats – Relay-Racing with Beethoven
- uropførelse af et stafetværk af Rasmus Zwicki, James Black, Tuan Hao Tan, Yoshida Aya, Finnur Karlsson og Daniel Fladmose
 
Charles Hazlewood, Mads Damsbo og Dark Matters / A7
- et ny-komponeret interaktivt værk, der med udgangspunkt i Terry Rileys “In C” leger med motiver fra Beethovens 7. symfoni og publikums fysiske relation til musikken
 
Beethoven / 7. symfoni 4. sats
 
Lounge / Martin Højland fra Den Sorte Skole

Open Orchestra Concert

Velkommen til OPEN ORCHESTRA CONCERT. Et symfonisk eksperiment, der markerer begyndelsen på en rejse ud i det ukendte for Copenhagen Phil og dets publikum.

Copenhagen Phil og Charles Hazlewood bevæger sig ud på gyngende grund på Papirøen, når Copenhagen Phil inviterer publikum med på et eksperiment, der tager udgangspunkt i orkestrets nye tværmediale satsning: Open Orchestra.

Open Orchestra tager afsæt i fantasi, kreativitet og co-creation. Til koncerten kommer du ikke blot til at opleve musik – du kommer også til at skabe musik sammen med orkestret, når vi tager dig med ind i midten af musikkens kraft og kerne.

Open Orchestra Concert er en interaktiv symfonisk oplevelse for dig, der gerne vil være med til at rykke grænserne for, hvad klassisk musik kan og bryde de usynlige vægge ned, der omringer det klassiske orkester.

Efter koncerten er der lounge med åben bar. Martin Højland fra Den Sorte Skole står bag DJ-pulten og Maobao bag de vietnamesiske madgryder.

Koncerten er udviklet af Copenhagen Phil og Makropol med støtte fra Nordea-fonden.