Copenhagen Phil
30. april 2015 kl. 20:00
Store Vega
  • Dirigent / Baldur Brönnimann
  • Solist / Hymns from Nineveh

Musik / Hymns from Nineveh
 
Arr. / Jørgen Lauridsen, Tróndur Bogason og Karsten Fundal
 
Support / Musikere fra Copenhagen Phil spiller Arvo Pärts “Fratres”

60 minutes of Hymns from Nineveh

Hymns from Nineveh spiller med Copen­hagen Phil på Store Vega. Det bliver første gang, det danske band prøver kræfter med et klassisk orkester ved en hel koncert.

Det er ikke hver dag, at Copenhagen Phil spiller på Vega. Og da slet ikke, at de danner den musikalske bagtrop for Jonas H. Petersens musik – bedre kendt som Hymns from Nineveh. Men den 30. april mødes de to musikalske genrer på Vegas store scene i en 60 minutes koncert.

Hymns from Ninevehs vedkommende og smukke hymner har fået flotte anmeld­er­roser med på vejen, der ved koncerten tilføjes en ekstra dimension af orkestrets mange musikere. Ved koncerten vil bandet udfordre sig selv og deres musik i aftenens nye klassiske koncertkonstellation, hvor de mange musikere i fællesskab vil søge at skabe nye klangoplevelser.

Hymns from Nineveh åbner for en musi­kalsk godtepose af sange fra bagkataloget (tre albums og en EP), der sammensættes på nye måder med både band og orkester. Fokus er på det intime og intense, derfor vil koncerten være for et siddende publikum. Det er den eneste koncert med Hymns from Nineveh i foråret 2015.

Hymns_hjside_2