Copenhagen Phil
10. april 2015 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Michael Bojesen
  • Solist / Nickie Johansson, sopran
  • Solist / Nicolai Nørgaard Christensen, tenor
  • Solist / Jakob Vad, baryton
  • Solist / Canto Novo
  • Solist / Aurehøj Gymnasiekor
  • Solist / Sankt Annæ Gymnasiekor og Børnekor
  • Solist / Nørre G Gymnasiekor
  • Solist / Kammerkoret Camerata
  • Solist / Næstved Gymnasiekor

Nielsen / Fynsk Forår
Orff / Carmina Burana

CARMINA BURANA

Sammen med hele 200 korsangere spil­ler Copenhagen Phil Orffs storslåede Carmina Bu­ra­na – et af det 20. århundredes mest populære musikværker. Koncerten er en del af et stort gymnasie­kors­pro­jekt – og de unge sangere kommer i fint selskab, når de ved koncerterne får lejlighed til at synge sammen med Kammerkoret Camerata og tre frem­ragende solister.

Copenhagen Phil og de øvrige lands­del­sor­ke­stre inviterer gymnasieelever over hele landet til at medvirke i opførelser af klassisk musik sammen med deres lokale pro­fes­sio­nel­le symfoniorkester. På den måde styrkes samarbejdet mellem unge korsangere og professionelle musikere på tværs af genrer og generationer.

I spidsen for det hele står en yderst markant profil i dansk musik­liv, Michael Bojesen, som er kor­leder, dirigent, komponist og på alle måder en stærk formidler af klassisk musik. Også Carl Nielsens sidste store og mest populære kor­værk Fynsk Forår er på pro­grammet.

NB! Der er ikke koncertintroduktion før koncerten. Michael Bojesen introducerer programmet fra scenen.