Copenhagen Phil
28. februar 2015 kl. 16:00
Grønnemose Skoles Festsal
  • Dirigent / Michael Schønwandt

Strauss / Obokoncert / Solist: Eva Steinaa
Nielsen / Symfoni nr. 2, De Fire Temperamenter

CARL NIELSEN

Vi fejrer Carl Nielsen året med fællessang og hans symfoni nr. 2, De Fire Temperamenter.

Ved koncerten uddeles Gladsaxe Musikpris 2015. Prismodtageren er i år oboist Eva Steinaa, der kvitterer ved at spille et værk. Eva Steinaa er en ung talentfuld oboist, som i en alder af 21 år allerede har optrådt som solist med flere af de danske symfoni­or­kes­tre. I 2009 vandt hun Berlingskes musik­konkurrence, og i 2014 fik hun tildelt DRs P2 Talentpris. Gladsaxe Kommunes har uddelt en Musikpris siden 1966 – prisen består af et rejselegat på 50.000 kroner, et originalt kunstværk og en koncert som solist med Copenhagen Phil.

Michael Schønwandt Foto: Martin Mydtskov Rønne  228 KB