Copenhagen Phil
21. november 2015 kl. 16:00
VU-hallen, Vordingborg
  • Dirigent / Michael Balke
  • Solist / Christian Schmiedescamp, konferencier
  • Cello / Toke Møldrup
  • Obo / Birgitte Lindum

Prokofiev / Romeo og Julie
Tjajkovskij / Romeo og Julie
Williams / Jurassic Park
Mozart / Symfoni nr. 25
Haydn / Cellokoncert
Piazzolla / Oblivion
 
Vordingborg Musikskole

Musik Med Mere

Første spadestik til Copenhagen Phils ”crash­kursus” i den klassiske musik – Musik Med Mere – tog vi i sæson 2014/2015, og koncerterne blev fra første tone en bragende succes.

Musik Med Mere er en festlig musikalsk tids­rejse for hele familien med alle tiders bedste, mest forførende og fantastiske klassiske musik lige fra Bartok, Tjajkovskij og Piazolla til filmkomponisten over dem alle – John Williams. I tæt samarbejde med lokale musik­skoleelever, som vi inviterer med på scenen, ønsker vi at skabe en ganske særlig oplev­el­se for hele familien.

Vores solobasunist, Christian Schmiedes­camp, er aftenens energiske og nærværende historiefortæller, der guider publikum ind i og rundt om musikken. Og den unge og talentfulde dirigent Michael Balke sætter fart over feltet i front for alle musikanter, unge som ældre.