Copenhagen Phil
8. april 2014 kl. 19:30
Det Kgl. Teater - Gamle Scene

Dirigent / Martin André
 
Donizetti / Lucia di Lammermoor

Den Jyske Opera

En romantisk gyser om familiefejder, vild natur, tvangsægteskab og intriger, der gør vores heltinde så skingrende skør, at det udløser et blodigt mord og en forrygende vanvidsarie. Inden da har vi oplevet de skøn­neste italienske melodier på trods af, at hand­lingen er henlagt til Skotland. Fortællingen om den morderiske brud fra Lammermoor er lånt fra en murstensroman af Walther Scott. Operaen var fra start­ en et hit, og den ligger som nr. 19 på verdenslisten over mest op­før­te operaer. Men her i landet er den stadig lidt af en sjældenhed trods den gode musik. Gå ikke glip af en aften med vold, død, lidenskab og pragtfuld musik.

www.jyske-opera.dk